18 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

“Ανάπτυξη Τώρα” για τις εργασίες τοποθέτησης οπτικών ινών: “Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν”

Share

Επιστολή στο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο απέστειλε η δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα”, καταθέτοντας καίρια ερωτήματα για τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στον αστικό ιστό της Πρέβεζας και αφορούν την τοποθέτηση καλωδίων οπτικών ινών από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας σε ολόκληρο το εύρος του αστικού ιστού της Πρέβεζας.

Η παράταξη και ο επικεφαλής της Γεώργιος Νίτσας έχουν γίνει αποδέκτες καταγγελιών από επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου για απαράδεκτη μεθοδολογία στην υλοποίηση του έργου και την αποκατάσταση του οδοστρώματος, ενώ έχουν καταγραφεί και παράπονα και ανησυχίες καταστηματαρχών του ιστορικού κέντρου και όχι μόνο.

Θέση της παράταξής μας και για αυτό το έργο είναι η ρήση του Ιπποκράτη: “Κάλλιον το προλαμβάνειν ή το θεραπεύειν”. Με λίγα λόγια πρόβλεψη από τη δημοτική αρχή για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστων καταστάσεων για τη λειτουργία της επαγγελματικής και κοινωνικής ζωής της πόλης.

Previous Article

Ανάπτυξη Τώρα: “Εάν δεν εξηγήσουν οι Αντιδήμαρχοι Πρέβεζας επαρκώς την επιλογή τους στον ΦΟΔΣΑ ας παραιτηθούν καλύτερα…”

Next Article

Γιώργος Νίτσας “Δύσκολες οι συγκυρίες για τα νοικοκυριά και τους δημότες…”

You might be interested in …

Δήμος Πρέβεζας : «Ανάπτυξη Τώρα» : Μόνο Περηφάνια για τους ανθρώπους μας που στελεχώνουν τη διοίκηση του νοσοκομείου

Share

ShareΆξια στελέχη της τοπικής κοινωνίας τα οποία κόσμησαν  το ψηφοδέλτιο της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης  Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» στελεχώνουν πλέον  τη διοίκηση του νοσοκομείου. Πρόσωπα που έχουν κριθεί και έχουν πετύχει στους τομείς ενασχόλησης και δράσης […]

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ανάπτυξη Τώρα ο Κώστας Γεωργιάδης

Share

Share Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα καλωσορίζει στο ψηφοδέλτιό της τον Γεωργιάδη Κωνσταντίνο στη μεγάλη “μάχη” που θα δώσουμε “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” για την ανατροπή, για το πραγματικά […]

“Ανάπτυξη Τώρα” : Η κεντρική εξουσία να αποδώσει στην Πρέβεζα, αυτά που δικαιούται και όχι βαρίδια για την ανάπτυξή της!!!

Share

ShareΗ αποκομμένη από συνδέσεις με τους μεγάλους οδικούς άξονες Πρέβεζα, έχει επί σειρά ετών ένα πλαίσιο διεκδικήσεων για αξιοποίηση των στρατοπέδων και κάστρων. Η παράταξή μας «Ανάπτυξη Τώρα» δια του επικεφαλής της Γιώργου Νίτσα, με […]

Αφήστε μια απάντηση