18 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής κ. Ανδρουλάκη Νικόλαο

Share

ΥΠΟΜΝΗΜΑ

ΠΡΟΣ: Πρόεδρο ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής κ. Ανδρουλάκη Νικόλαο

Με την επιστολή αυτή η “Ανάπτυξη Τώρα” συμμετέχει στην σημερινή συνάντηση: Οδοιπορικό  για την παιδεία.

Σας καταθέτω την πρότασή μας και πρόταση των φορέων, συλλόγων και οργανώσεων του Δήμου Πρέβεζας που ζητούν την ανάκληση της απόφασης της γενικής συνέλευσης των καθηγητών του Τμήματος και της πρυτανείας για την μεταφορά του στα Ιωάννινα.

  • Ζητάμε την απόλυτη στήριξη σας και δέσμευση στο δίκαιο αίτημά μας για την παραμονή του Τμήματος στην Πρέβεζα και την ενίσχυσή του για τη δημιουργία Πανεπιστημιούπολης στην Πρέβεζα.

Όπως έχει επανειλημμένα επισημάνει η “Ανάπτυξη Τώρα” στο συγκεκριμένο θέμα και για όποιες εξελίξεις υπάρχουν από ‘δω και πέρα υπάρχουν μεγάλες ευθύνες, κυρίως της κυβέρνησης αλλά και της δημοτικής αρχής, καθώς πιστεύουμε ότι ο Δήμος Πρέβεζας πρέπει να αποτελεί πρωτοπόρο φορέα στην ανάπτυξη της Πανεπιστημιούπολης Πρέβεζας.

Η πρόταση της δημοτικής παράταξης, όπως αυτή εκφράστηκε και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου είναι συγκροτημένη, υλοποιήσιμη και ξεκάθαρη:

  • Δημιουργία δεύτερου τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη της Πρέβεζας, σύμφωνα με την ακαδημαϊκή πρόταση του Τμήματος.
  • Για την απόλυτη στήριξη του τμήματός μας πάγια θέση της παράταξής μας εδώ και χρόνια είναι να έρθει η έδρα της σχολής στην Πρέβεζα.
  • Αντί των διετών προγραμμάτων που δεν λειτούργησαν να υπάρξει δομή σεμιναρίων του ΟΑΕΔ εντός των εγκαταστάσεων.
  • Το Πανεπιστήμιο να οργανώσει πρόγραμμα συνεδρίων και θερινών σχολείων στην Πρέβεζα σε συνεργασία με πανεπιστήμια του εξωτερικού.
  • Προκαταρκτικές συζητήσεις δημιουργίας ενός αναπτυξιακού οργανισμού οικονομικής έρευνας και οικονομικής ανάλυσης με τη συμμετοχή Περιφέρειας, Διαχειριστικής Περιφέρειας, Δήμου και Πανεπιστημίου με έδρα την Πρέβεζα.

 

Παράλληλα καταθέτουμε και τις ελλείψεις που έχει ο δήμος σε κτήρια και υποδομές

  • Κατασκευή νέου Μουσικού σχολείου στην Πρέβεζα
  • Ενεργειακή αναβάθμιση όλων των σχολικών κτηρίων και αντισεισμικός έλεγχος.
  • Τοποθέτηση παρκέ στα κλειστά γυμναστήρια των σχολείων και δημιουργία πράσινων αυλών.

 

Για την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Ο επικεφαλής και δημοτικός σύμβουλός

Νίτσας Γεώργιος

ΚΙΝ: 6940853290

Email: anaptiksitora@gmail.com

georgiosnitsas@gmail.com

Previous Article

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Next Article

ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ …. ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2024 – 2029

You might be interested in …

Υποψήφια με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές η Σέβη Φούντογλου

Share

ShareΗ ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλο στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023, την Φούντογλου (Σέβη) Σεβαστή. Η κ. Φούντογλου αποτελεί δραστήριο μέλος της ποντιακής κοινότητας στην […]

Ο διάλογος με τους δημότες στα χωριά συνεχίζεται. Νικόπολη .

Share

ShareΟ διάλογος με τους δημότες στα χωριά συνεχίζεται. Στην Νικόπολη τα ίδια, τα προβλήματα της καθημερινότητας στην πρώτη γραμμή. Αναλύσαμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που περιλαμβάνει την ανάπτυξη της περιοχής, μέσα από την αξιοποίηση της […]

Ανάπτυξη Τώρα: “Ως επόμενη δημοτική αρχή θα αξιοποιήσουμε με ολιστικό τρόπο τον ιστορικό πλούτο της Ναυμαχίας του Ακτίου”

Share

ShareΑνάπτυξη Τώρα: “Ως επόμενη δημοτική αρχή θα αξιοποιήσουμε με ολιστικό τρόπο τον ιστορικό πλούτο της Ναυμαχίας του Ακτίου” Σαν σήμερα, στις 2 Σεπτεμβρίου 31π.Χ., απέναντι από τη σημερινή πόλη της Πρέβεζας, στο Άκτιο, διεξήχθη μία […]

Αφήστε μια απάντηση