18 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

Υποψήφια με την Ανάπτυξη Τώρα στην Τοπική Κοινότητα Κρυοπηγής η Αρετή Χρηστιά

Share

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Υποψήφια με την “Ανάπτυξη Τώρα” στις δημοτικές εκλογές Οκτωβρίου 2023 θα είναι η Χρηστιά Αρετή Ελεύθερη επαγγελματίας, η οποία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον τομέα της μεταποίησης τοπικών αγροτικών προϊόντων, καθώς επίσης και στον τομέα της Γαστρονομίας, λαμβάνοντας μέρος σε εκθέσεις γαστρονομίας και προωθώντας τα τοπικά προϊόντα της Πρέβεζας.

Σε δήλωσή της  η κα Χρηστιά αναφέρει:

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κρυοπηγή Πρέβεζας  και αποφάσισα να συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Γεώργιο Νίτσα, με σκοπό μέσα από τη συμμετοχή μου στα κοινά να συμβάλλω ως νέος άνθρωπος, ως επαγγελματίας και μητέρα, στην αναζωογόνηση των μικρών χωριών του Δήμου μας και την άρση της απομόνωσης που βιώνουν.

Παράλληλα πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργηθούν όλες εκείνες τις υποδομές που θα αποτελέσουν κίνητρο ώστε οι νέες γενιές να ασχοληθούν με την τυποποίηση και προώθηση των τοπικών προϊόντων της πανέμορφης και εύφορης Πρέβεζας.

Έχει έρθει η ώρα οι νέοι άνθρωποι να αναλάβουν τις τύχες του τόπου και να τον πάνε μπροστά με ανιδιοτέλεια, συνεργασίες και μακρόπνοο σχεδιασμό”. Το πρόγραμμα της Ανάπτυξης Τώρα για τα χωριά μας είναι άμεσα υλοποιήσιμο, αρκετά ρεαλιστικό και θα συμβάλλει στην καθημερινότητα των κατοίκων τους.

Ο Γιώργος Νίτσας με τη σειρά του δηλώνει: “Η Αρετή θα βοηθήσει την παράταξή μας στον στρατηγικό σχεδιασμό ανάπτυξης και  δημιουργία  του τοπικού συμφώνου ποιότητας και σταθερότητας των τοπικών προϊόντων, όπως επίσης και στην άρρηκτη διασύνδεση με το τουριστικό προϊόν  του τόπου μας μέσω των τοπικών αγαθών.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” είναι σε πορεία νίκης, συγκροτώντας ένα εξαιρετικής ποιότητας ψηφοδέλτιο, που θα φέρει το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας”.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Previous Article

Υποψήφιος με την Ανάπτυξη Τώρα ο Βαγγέλης Ντούσκος

Next Article

Υποψήφια πρόεδρος στο Κοτσανόπουλο η Μαρία Μπέλου

You might be interested in …

Ο διάλογος με τους δημότες στα χωριά συνεχίζεται στην Σαμψούντα.

Share

Share Ο διάλογος με τους δημότες στα χωριά συνεχίζεται στην Σαμψούντατα, τα προβλήματα ίδια, καθαριότητα, αγροτική οδοποιία, πόσιμο νερό, φως , αστική συγκοινωνία, αγροτικός γιατρός, γήπεδο ποδοσφαίρου με λίγα λόγια σε κάθε χωριό οι δημότες […]

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ…. ΛΟΥΡΟΣ

Share

Share Με υπερηφάνεια και συγκίνηση γιορτάσαμε σήμερα, τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821. Είναι ημέρα τιμής και μνήμης για την Ορθοδοξία και το μεγαλείο του Ελληνισμού! Η Εθνική Επέτειος […]

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ανάπτυξη Τώρα ο Κώστας Γεωργιάδης

Share

Share Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα καλωσορίζει στο ψηφοδέλτιό της τον Γεωργιάδη Κωνσταντίνο στη μεγάλη “μάχη” που θα δώσουμε “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” για την ανατροπή, για το πραγματικά […]

Αφήστε μια απάντηση