18 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ανάπτυξη Τώρα ο Κώστας Γεωργιάδης

Share
Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα καλωσορίζει στο ψηφοδέλτιό της τον Γεωργιάδη Κωνσταντίνο στη μεγάλη “μάχη” που θα δώσουμε “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” για την ανατροπή, για το πραγματικά νέο και τη νίκη των δημοτών στο Δήμο Πρέβεζας.
Ο Κώστας θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιό της παράταξής μας ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην πορεία μας για την πολιτική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας.
Σε δήλωσή του ο Κώστας αναφέρει: Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Γιώργο για πρώτη φορά.
Έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια που αγωνίζεται στα κοινά ότι αγαπάει πολύ τον τόπο μας και όχι την καρέκλα. Θέλω και εγώ να συμβάλω σε αυτή την προσπάθεια. Εύχομαι καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψηφίους μου.
Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει: Ευχαριστώ πολύ τον Κώστα που επέλεξε να στηρίξει την ανεξάρτητη δημοτική μας παράταξη. Ο Κώστας είναι ένας αγωνιστής της ζωής και επιτυχημένος επιχειρηματίας στην περιοχή μας. Η εμπειρία του θα μας βοηθήσει πολύ.
Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Κώστα
Previous Article

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ανάπτυξη Τώρα ο Γιάννης Μουκάνος

Next Article

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας η Χόϊκα  Όλγα

You might be interested in …

“Ανάπτυξη Τώρα”: Έχει έρθει η ώρα ο Δήμος Πρέβεζας να αναπτύξει συγκεκριμένες πολιτικές για την αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία του τόπου μας”

Share

Share Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα”: “Ο επικεφαλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι συνεργάτες και οι φίλοι της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με τα σοβαρά προβλήματα επιβίωσης […]

Ανάπτυξη Τώρα: Προσφορά αλληλεγγύης προς το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Πρέβεζας

Share

ShareΚυρίαρχος στόχος μας ως ελάσσονος αντιπολίτευση με τους συνεργάτες μου, είναι να δημιουργήσουμε ένα φιλικό  περιβάλλον  αλληλεγγύης προς τις δομές και υπηρεσίες  που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Την περίοδο της απόλυτης υγειονομικής και […]

Με την “Ανάπτυξη Τώρα” συστρατεύονται στις εκλογές και οι “Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας”

Share

ShareΤη συστράτευσή της με την ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα ανακοίνωσε η διαδικτυακή ομάδα πολιτών “Ενεργοί Δημότες Πρέβεζας”, εν’ όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. Η συμφωνία των […]

Αφήστε μια απάντηση