18 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας ο Σωκράτης Νικολός

Share

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του κ Νικολού Σωκράτη για δημοτικό σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξής μας στις εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο Σωκράτης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, σπούδασε στο Τ.Ε.Ι  ζωική παραγωγή στην Άρτα, είναι Καθηγητής μουσικής,  δραστηριοποιείται  επί σειρά ετών με την μουσική και έχει εκδώσει 3 προσωπικά άλμπουμ.

Ο ίδιος σε δήλωσή του  αναφέρει:

Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Νίτσα, που μου δίνει τη δυνατότητα μέσα από την υποψηφιότητα μου να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τα συμφέροντα των δημοτών  του δήμου Πρέβεζα.

Θέλω να συμβάλω και εγώ σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ. Θα προσπαθήσω και θα δώσω τον αγώνα μου για την αναβάθμιση της  καλλιτεχνικής και πολιτιστικής  ζωής της Πρέβεζας. Μέσα  από τέτοιες ενέργειες  θα  εμπνεύσουμε, θα αγκαλιάσουμε την νέα γενιά  και όχι μόνο ώστε να δημιουργηθούν όλες αυτές οι προϋποθέσεις που θα ομορφύνουν και θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Η απόφαση μου αυτή, να ασχοληθώ  με τα κοινά της πόλης μου, λήφθηκε ύστερα από ώριμη σκέψη και είναι μια απόφαση ευθύνης και δέσμευσης προς όλους εσάς για να διεκδικήσουμε αυτό που αναλογεί και αξίζει στον τόπο μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Previous Article

Υποψήφια με την ”Ανάπτυξη Τώρα” η πρόεδρος της Τ.Κ Πρέβεζας Χριστίνα Σάφη-Παπαγεωργίου

Next Article

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Σπυράκος (Ρόκος) Θεόκριτος

You might be interested in …

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Πρέβεζας ο Παπαγεωργίου Γιώργος

Share

ShareΗ ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική […]

Ανάπτυξη Τώρα: Τα ονόματα των 179 υποψηφίων της νίκης και της πολιτικής αλλαγής στο Δήμο Πρέβεζας

Share

ShareΜε την επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Πρέβεζας από το Πρωτοδικείο, η ανεξάρτητη παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας το Γιώργο Νίτσα, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τους 179 […]

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Καναλίου-Καστροσυκιάς ο Δημήτρης Μπάρκας με την ”Ανάπτυξη Τώρα”

Share

ShareΤο ψηφοδέλτιο μας στην δημοτική ενότητα Ζαλόγγου, στην τοπική κοινότητα  Καναλίου –Καστροσυκιάς ενισχύεται με τον Μπάρκα  Δημήτρη και  συνεχίζει τη δυναμική του πορεία. Ο κ. Μπάρκας δήλωσε: Με κούρασε η απραξία όλων αυτών των ετών […]

Αφήστε μια απάντηση