5 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

Ανάπτυξη Τώρα: Τα ονόματα των 179 υποψηφίων της νίκης και της πολιτικής αλλαγής στο Δήμο Πρέβεζας

Share

Με την επίσημη ανακήρυξη των συνδυασμών των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Πρέβεζας από το Πρωτοδικείο, η ανεξάρτητη παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας το Γιώργο Νίτσα, είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τους 179 υποψήφιους-ες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου της.

Τους 179 υποψήφιους-ες της νίκης και της πολιτικής αλλαγής στο Δήμο Πρέβεζας.

Τους 179 άνδρες και γυναίκες που με την εμπιστοσύνη των δημοτών αναλαμβάνουν το βάρος να μαζέψουν ένα Δήμο από τα “συντρίμμια” που αφήνει πίσω του ο κ. Γεωργάκος και η παρέα του και να τον οδηγήσουν στην τροχιά της ανάπτυξης και της προκοπής.

Να τον οδηγήσουν στην τροχιά του συμμαζέματος, της διαφάνειας και της ακατάπαυστης δουλειάς με στόχο το κοινό καλό.

Τους 179 άνδρες και γυναίκες ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου που τους ενώνει το καλό των πολλών και όχι τα συμφέροντα των λίγων.

Τους 179 άνδρες και γυναίκες ενός πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου που θα παλέψουν για την Πρέβεζα των ονείρων μας και όχι για έναν Δήμο της ανυποληψίας.

Τους 179 υποψήφιους-ες κάθε ηλικίας, νέους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες, οικοδόμους, επιστήμονες, συνταξιούχους, άνεργους, νέους γονείς, φοιτητές που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πετύχουν το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Τους 179 άνδρες και γυναίκες που πιστεύουν στις συνεργασίες και οραματίζονται έναν σύγχρονο Δήμο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΟΚΤ 2023 ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

 

Previous Article

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας η Στεφανία Τζώκα

Next Article

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Λούρου Γκλιάτης Ελευθέριος

You might be interested in …

Η “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει την συνεργασία με την Άννα Γκορόγια

Share

ShareΗ “Ανάπτυξη Τώρα” είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Άννα Γκορόγια εντάσσεται στην ανεξάρτητη παράταξή μας για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Η ένταξη της κας Γκορόγια στην “Ανάπτυξη Τώρα”, εντάσσεται […]

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Νέας Σαμψούντας ο Παπαδόπουλος Ηλίας

Share

Share Το ψηφοδέλτιο μας στην τοπική κοινότητα της Νέας Σαμψούντας συνεχίζει τη δυναμική του πορεία. Κοντά μας ένα νέος άνθρωπος, ο Ηλίας Παπαδόπουλος του Δημήτρη (Τάκη). Ο πατέρας του ( για πολλά χρόνια πρόεδρος στον […]

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ ο Αποστόλης Χρηστάκης του Φίλιππα

Share

ShareΗ ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει πως ο Χρηστάκης Απόστολος με καταγωγή από την Καστροσυκιά της δημοτικής ενότητας Ζαλόγγου, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, […]

Αφήστε μια απάντηση