18 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Λούρου Γκλιάτης Ελευθέριος

Share

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” δυναμώνει, εμπλουτίζεται, εξελίσσεται και διαρκώς “μεγαλώνει” σε στελεχιακό δυναμικό δίνοντας τόπο και λόγο στην νέα γενιά, δημιουργώντας πλέον μια δυναμική “καθαρής νίκης” από την πρώτη Κυριακή στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια ακόμη υποψηφιότητα από την νέα γενιά τον Γκλιάτη Λευτέρη ο οποίος θα είναι υποψήφιος  Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Λούρου .

Ο  Λευτέρης γεννήθηκε και διαμένει στον Λούρο Πρέβεζας. Είναι παντρεμένος και είναι στην ευχάριστη θέση σε ένα μήνα να γίνει πατέρας .Έχει αποφοιτήσει από την Σχολή Αστυφυλάκων στα Γρεβενά και είναι αστυνομικός .

Ο  Λευτέρης δήλωσε : Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση και κάλεσμα του κ. Νίτσα για να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο νίκης της “ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΡΑ”.  Στόχος μου είναι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του χωριού μου και να μπει επιτέλους ο τόπος μου ο Λούρος στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς τα τελευταία χρόνια παρατηρήθηκε μια αξιοσημείωτη στασιμότητα σε όλες τις βασικές υποδομές και στην καθημερινότητα των συνδημοτών μου. Βασική μου επιδίωξη και κίνητρό μου είναι η επιστροφή των νέων ανθρώπων στον τόπο που γεννήθηκαν, η δημιουργία κατάλληλων εγκαταστάσεων και γενικά η δημιουργία τέτοιων συνθηκών διαβίωσης που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη αυτού του τόπου. Ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να βοηθήσω στην βελτίωση ποιότητας ζωής του χωρίου μου. Πιστεύω ότι ο κ. Νίτσας με την εικοσαετή και πλέον εμπειρία του στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι το πλέον κατάλληλο πρόσωπο για να οδηγήσει τον Δήμο μας στην πραγματική ανάπτυξη και ευημερία .

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Γιώργος Νίτσας καλωσορίζοντας τον Λευτέρη στη δημοτική παράταξη «Ανάπτυξη Τώρα» δήλωσε:

Έχουμε τη μεγάλη χαρά και τιμή να υποδεχόμαστε στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξή μας  ένα ακόμη νέο και δραστήριο άτομο που θέλει να προσφέρει στον τόπο του.

Ο Λευτέρης με το ήθος , την ανιδιοτέλεια και τον σεβασμό που τον  διακατέχει θα προσφέρει τα μέγιστα σε αυτόν τον νικηφόρο αγώνα που δίνει η Παράταξή μας .

Όλοι μαζί μπορούμε και θα πετύχουμε!!!

Καλή επιτυχία  Λευτέρη

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Previous Article

Ανάπτυξη Τώρα: Τα ονόματα των 179 υποψηφίων της νίκης και της πολιτικής αλλαγής στο Δήμο Πρέβεζας

Next Article

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας ο Δημήτρης Καββαδάς

You might be interested in …

Ανάπτυξη Τώρα: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία “Daniel

Share

ShareH ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα προχωρά στην έμπρακτη στήριξη των συμπολιτών μας που επλήγησαν από την κακοκαιρία “Daniel”. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί δράση αλληλεγγύης με συλλογή […]

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Πρέβεζας ο Παπαγεωργίου Γιώργος

Share

ShareΗ ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική […]

Τι βρίσκεται πίσω από αυτή την εμμονή – πρεμούρα του κ. δημάρχου??

Share

Share Όταν επικαλείσαι το 46% (Δείγμα αλαζονεία). Όταν δεν αφουγκρασθείς την κοινωνία, δεν διαβουλευτείς – συζητήσεις με τους φορείς και δεν μπορείς να καταλήξεις σε μια απόφαση που θα εξασφαλίζει την ευρύτατη δυνατή συναίνεση ( […]

Αφήστε μια απάντηση