5 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

Ανάπτυξη Τώρα: “Ως επόμενη δημοτική αρχή δεσμευόμαστε ότι θα ξεκινήσει να υλοποιείται το νέο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας”

Share

Είμαστε λίγες ημέρες πριν την έναρξη του σχολικού έτους και μία από τις προτεραιότητες ενός σύγχρονου Δήμου θα πρέπει να είναι η σχολική στέγη.

Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ σοβαρό και πρέπει να είναι διαρκώς και καθημερινά στον προγραμματισμό μίας δημοτικής αρχής. Δυστυχώς η δημοτική αρχή Γεωργάκου, κατά τη γνώμη μας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο επίπεδο που θα έπρεπε στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς υπάρχουν σοβαρές ατέλειες σε σχολικά γυμναστήρια, σχολικούς χώρους και σχολικά κτίρια, με τα κυριότερα προβλήματα να εντοπίζονται σε δύο νηπιαγωγεία, το κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου και στο κτίριο του ΕΠΑΛ.

Όπως προαναφέραμε το ζήτημα της σχολικής στέγης δεν προσφέρεται για προεκλογική αντιπαράθεση, γιατί είναι και πρέπει να είναι θέμα πρώτης προτεραιότητας διαρκώς για μία δημοτική αρχή και δεν υπάρχουν “μαγικές λύσεις”.

Εκείνο όμως που πραγματικά “πονάει” όλη την τοπική κοινωνία είναι η στρατηγική παταγώδης αποτυχία του κ. Γεωργάκου και της παρέας του με το θέμα του νέου Μουσικού Σχολείου της Πρέβεζας. Με την ανεξήγητη εμμονή του να συνεργαστεί με την ΑΜΚΕ ΔΕΠΑΝ, ο κ. Γεωργάκος δεν κατάφερε μέσα σε 4 χρόνια ούτε καν να εντάξει τη μελέτη του έργου, ενώ η τακτική που ακολουθείται μόνο περαιτέρω καθυστερήσεις θα φέρει.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” με υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα δεσμεύεται ότι μέσα στην επόμενη πενταετία θα ξεκινήσει να υλοποιείται το νέο Μουσικό Σχολείο, εφόσον οι δημότες της Πρέβεζας την επιλέξουν ως επόμενη δημοτική αρχή.

Η “Ανάπτυξη Τώρα” θα αποδεσμευτεί από την προγραμματική σύμβαση με τη ΔΕΠΑΝ και θα βρει τρόπο υλοποίησης της μελέτης μέσω των Κτιριακών Υποδομών και χρηματοδότησης της κατασκευής του έργου μέσω του νέου ΕΣΠΑ 2021-2017.

Παράλληλα θα προετοιμάσει ένα σύνολο παρεμβάσεων για τη σχολική στέγη του Δήμου Πρέβεζας με όνομα “Νέο Σχολείο 2030”, το οποίο και θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες.

Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έχει φτάσει στο Δήμο Πρέβεζας.

Το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” θα γίνει πράξη!

 

Previous Article

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας ο Χρήστος Κασκάνης

Next Article

Ανάπτυξη Τώρα: Συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από την κακοκαιρία “Daniel

You might be interested in …

Ανάπτυξη Τώρα: “Καλοί οι πανηγυρισμοί για την παραμονή του πανεπιστημιακού τμήματος, αλλά ας αρχίσει η δουλειά…”

Share

ShareΜε την ανακοίνωση την Κυριακή των εισακτέων στα πανεπιστημιακά ιδρύματα όλης της χώρας, αρχίζει πλέον να γίνεται φανερό ότι το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής θα παραμείνει στην Πρέβεζα, τουλάχιστον για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023. Υπάρχει […]

Ανάπτυξη Τώρα: Πρόταση στο Δημοτικό συμβούλιο & για δεύτερο τμήμα Πανεπιστημίου στην Πρέβεζα

Share

ShareΌσοι -όσες παρακολούθησαν την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία συμμετείχε και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων  Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, διαπίστωσαν ότι ο επικεφαλής μιας παράταξης και συγκεκριμένα της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης “Ανάπτυξη Τώρα” Γιώργος […]

“Εγκληματική η ανευθυνότητα της δημοτικής αρχής για το νερό. Απαιτείται άμεσα παρέμβαση Εισαγγελέα”

Share

ShareΕδώ και μία εβδομάδα που έγινε γνωστή μέσω δημοσιευμάτων και όχι επίσημης ανακοίνωσης του Δήμου Πρέβεζας ή της Δ.Ε.Υ.Α. Πρέβεζας η ακαταλληλότητα χρήσης του πόσιμου νερού σε 11 χωριά των δημοτικών ενοτήτων Ζαλόγγου και Λούρου, […]

Αφήστε μια απάντηση