18 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας η Κίτσου Θεοδώρα

Share

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, εξελίσσεται  πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε στην   Παράταξη μας  την Κίτσου Θεοδώρα  η οποία  θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  στις Δημοτικές Εκλογές Οκτωβρίου 2023  και είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Η Θεοδώρα  γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει  στην Πρέβεζα. Είναι παντρεμένη με τον Φαμπιάνο Αντώνη και έχει  δύο παιδιά.

Έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ Δέλτα στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων .

Η Θεοδώρα δήλωσε: Με  αγάπη  και διάθεση προσφοράς για τον τόπο που γεννήθηκα, ζω και μεγαλώνω την οικογένεια μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ κ. Γιώργου Νίτσα, να κατέλθω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια δημοτικός σύμβουλος.  Επιθυμία και πρόθεσή μου είναι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις και τον ζήλο για να φέρουμε την πραγματική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και στην καθημερινότητα των δημοτών .  Πιστεύω ότι ο κ. Νίτσας και οι συνεργάτες του είναι τα κατάλληλα άτομα για να φέρουν την πραγματική αλλαγή μετουσιώνοντας στην πράξη το όλοι μαζί για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας .

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  ένα άτομο με διάθεση προσφοράς στον τόπο που διαμένει φέρνοντας αέρα νίκης στην Παράταξη μας.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν την Θεοδώρα να συμμετέχουν στην  διακυβέρνηση του Δήμου με ήθος, ζωντάνια,  σεβασμό, αποφασιστικότητα, έντονη δραστηριότητα,  για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο και όμορφο στα πεπραγμένα του Δήμου.

Η ‘’ Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης, φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο  με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Θεοδώρα .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Previous Article

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας ο Δημήτρης Καββαδάς

Next Article

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας ο Αποστόλης Κατσανάκης

You might be interested in …

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Share

ShareΓια μια ακόμη φορά μας εκπλήσσει δυσάρεστα ο κ. Σωτηρόπουλος πρόεδρος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων που εδρεύει στην πόλη μας με την εμμονή του να ζητά εκ νέου την μεταφορά του […]

Υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο στην Καμαρίνα με την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ ο Πετρόπουλος Κωνσταντίνος

Share

Share Με χαρά καλωσορίζω ως υποψήφιο για το τοπικό συμβούλιο στην Καμαρίνα με την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ τον Πετρόπουλο Κωνσταντίνο. Ο Κωνσταντίνος είναι: ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ. ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ […]

Τι βρίσκεται πίσω από αυτή την εμμονή – πρεμούρα του κ. δημάρχου??

Share

Share Όταν επικαλείσαι το 46% (Δείγμα αλαζονεία). Όταν δεν αφουγκρασθείς την κοινωνία, δεν διαβουλευτείς – συζητήσεις με τους φορείς και δεν μπορείς να καταλήξεις σε μια απόφαση που θα εξασφαλίζει την ευρύτατη δυνατή συναίνεση ( […]

Αφήστε μια απάντηση