5 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

Τι βρίσκεται πίσω από αυτή την εμμονή – πρεμούρα του κ. δημάρχου??

Share
✅Όταν επικαλείσαι το 46% (Δείγμα αλαζονεία).
✅Όταν δεν αφουγκρασθείς την κοινωνία, δεν διαβουλευτείς – συζητήσεις με τους φορείς και δεν μπορείς να καταλήξεις σε μια απόφαση που θα εξασφαλίζει την ευρύτατη δυνατή συναίνεση ( ενώ όλοι συμφωνούν ως προς την ανέγερση, ενστάσεις υπάρχουν για τις νόμιμες διαδικασίες και για την χοροθέτηση).
✅Όταν υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ότι επιχειρείται αυτή η ανέγερση έξω από τα όρια και έξω από το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο (παράνομη και αυθαίρετη, δεν έχουν προηγηθεί οι σχετικές εγκρίσεις από τις υπηρεσίες και απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο).
✅Όταν δεν λαμβάνεται η άποψη – πρόταση 7 συλλόγων και φορέων της πόλης όπως και σύσσωμη η αντιπολίτευση του δημοτικού συμβουλίου είναι αντίθετη.
✅Όταν έρχεσαι στο δημοτικό συμβούλιο για να νομιμοποιήσης μια παράνομη ενέργεια!!! (Πρώτα το φτιάχνουμε και μετά ασχολούμαστε με τις εγκρίσεις και τις άδειες.)
✅Όταν δεν έχει το θάρρος να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος, (το πιο γενναίο και σωστό θα ήταν να αποσύρει το θέμα.
🤒Τότε με την σημερινή στάση – απόφαση του δημάρχου, της δημοτικής αρχής και με τον τρόπο που επέλεξε η δημοτική αρχή να υλοποιήσει!! στον συγκεκριμένο χώρο!! την τοποθέτηση μνημείου!!, βάζει σε προβληματισμό την κοινωνία της πόλης μας.
🤔Τι βρίσκεται πίσω από αυτή την εμμονή – πρεμούρα του κ. δημάρχου??
🎯Ο Δημάρχος που ως εγγυητής της νομιμότητας και αυτός που με τις αποφάσεις – προτάσεις του θα ενώνει τους πολίτες, σήμερα απουσίαζε από το δημοτικό συμβούλιο !!!.
👉 Δείτε την  επιστολή των 7 συλλόγων – φορέων του τόπου μας προς τον κ. δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους
Previous Article

ΟΡΚΩΜΟΣΊΑ …. ΔΗΜΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ 2024 – 2029

Next Article

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ…. ΛΟΥΡΟΣ

You might be interested in …

Η “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει την συνεργασία με την Άννα Γκορόγια

Share

ShareΗ “Ανάπτυξη Τώρα” είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Άννα Γκορόγια εντάσσεται στην ανεξάρτητη παράταξή μας για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023. Η ένταξη της κας Γκορόγια στην “Ανάπτυξη Τώρα”, εντάσσεται […]

Αίτημα της “Ανάπτυξης Τώρα” να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο το πρόβλημα των κατεχόμενων εκτάσεων

Share

Share Αίτημα προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, το μείζον ζήτημα της επίλυσης του προβλήματος των μακροχρόνια κατεχόμενων δημοτικών εκτάσεων από ιδιώτες στο Δήμο Πρέβεζας, απέστειλε […]

Ο Δημήτρης Καντζιώτης θα δώσει μαζί μας, με την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ, τον αγώνα στο Κανάλι και την Καστροσυκιά

Share

ShareΤο ψηφοδέλτιο μας στην δημοτική ενότητα Ζαλόγγου, στην τοπική κοινότητα  Καναλίου -(Καστροσυκιάς)- ενισχύεται με τον Καντζιώτη  Δημήτρη και  συνεχίζει τη δυναμική του πορεία. Ο κ. Καντζιώτης δήλωσε: Με κούρασε η απραξία όλων αυτών των ετών […]

Αφήστε μια απάντηση