18 Μαΐου 2024
18 °C Πρέβεζα

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας ο Δημήτρης Καββαδάς

Share

Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, εξελίσσεται  πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική δημοκρατική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας και να τον οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης.

Να φέρουν το πραγματικά “νέο” και να κάνουν πράξη το “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Δήμο Πρέβεζας.

Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε στην   Παράταξη μας  τον  Δημήτρη Καββαδά  ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις Δημοτικές Εκλογές Οκτωβρίου 2023  και είναι Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Ο Δημήτρης  γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει  στην Πρέβεζα. Είναι παντρεμένος  με την   Τσούκη Ζωή  και έχει  δύο παιδιά.

Είναι ένας άνθρωπος με έντονη  επαγγελματική  δραστηριότητα.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως υπάλληλος του Αεροδρομίου Ακτίου και συγκεκριμένα στην εξυπηρέτηση των αεροπλάνων.

Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια στον Δήμο Πρέβεζας υπηρετώντας τον από τον τομέα του Τμήματος Περιβάλλοντος .

Ο  Δημήτρης δήλωσε: Με  αγάπη  και διάθεση προσφοράς για τον τόπο που γεννήθηκα, ζω και μεγαλώνω την οικογένεια μου, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου και επικεφαλής του Ανεξάρτητου Συνδυασμού “ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ” κ. Γιώργου Νίτσα, να κατέλθω στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.  Επιθυμία και πρόθεσή μου είναι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις και τον ζήλο για να φέρουμε την πραγματική αλλαγή στο Δήμο Πρέβεζας .

Σε δήλωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Νίτσας αναφέρει:

Καλωσορίζουμε στην Ανεξάρτητη Δημοτική μας Παράταξη  ένα άτομο με διάθεση προσφοράς στον τόπο που διαμένει φέρνοντας αέρα νίκη στην Παράταξη μας.

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα άτομα σαν τον   Δημήτρη  να συμμετέχουν στην  διακυβέρνηση του Δήμου με ήθος, ζωντάνια,  σεβασμό, αποφασιστικότητα, έντονη δραστηριότητα,  για να πραγματοποιήσουμε κάτι νέο και  όμορφο στα πεπραγμένα του Δήμου.

Η ‘’ Ανάπτυξη τώρα’’ είναι σε τροχιά νίκης, φέρνοντας το πραγματικά νέο στο Δήμο Πρέβεζας δημιουργώντας ένα ψηφοδέλτιο που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν και μπορούν να οδηγήσουν σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας αυτόν τον ευλογημένο τόπο  με πυρήνα τον κάθε Δημότη και Δημότισσα χωρίς εξαιρέσεις και διακρίσεις.

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία Δημήτρη .

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Previous Article

Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Λούρου Γκλιάτης Ελευθέριος

Next Article

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Πρέβεζας η Κίτσου Θεοδώρα

You might be interested in …

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Τάσος Νέλλης

Share

ShareΗ ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική […]

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ ο Αποστόλης Χρηστάκης του Φίλιππα

Share

ShareΗ ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” ανακοινώνει πως ο Χρηστάκης Απόστολος με καταγωγή από την Καστροσυκιά της δημοτικής ενότητας Ζαλόγγου, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την παράταξη στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, […]

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο πολιτικός μηχανικός Παναγιώτης Κροκίδας

Share

ShareΗ ανεξάρτητη δημοτική παράταξη “Ανάπτυξη Τώρα” με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Πρέβεζας τον Γιώργο Νίτσα διαρκώς “μεγαλώνει”, πετυχαίνοντας να συσπειρωθούν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης δημότες κατάλληλοι να φέρουν με τις ικανότητές τους την πραγματική προοδευτική […]

Αφήστε μια απάντηση